Oversize Gömlek İçine Ne Giyilir?

Oversize Gömlek İçine Ne Giyilir?

Oversize gömlekler, adından sıkça bahsettiren; nasıl kombinleneceği, nerede ve ne zaman giyileceği hep merak edilen bir parça olarak erkeklerin hem gözdesi hem de kafa karıştıran bir parça. Aslında kafanızın karışmasına hiç gerek yok. Doğru ipuçlarını takip ettiğiniz sürece oversize stilden ilham alarak rahatlık ve şıklığı bir arada deneyimleyebilirsiniz. Oversize gömlek tek başına giyilebilse de ikili kombinlerde de oldukça şık ve spor görünebilir.

Gömlek içine tişört giymek istiyorsunuz ama gömlek içine tişört giyilir mi? diye kafanız karışıksa bu soruyu sormadınız farzediyorum. Çünkü gömlek içine tişört giymek senelerdir oldukça yaygın ve stil sahibi bir tercihtir. Biraz etrafa göz gezdirdiğinizde bu ilk on saniyede bu gerçekle yüz yüze geleceksiniz. Özellikle oversize gömlekler, içine giyeceğiniz farklı tişört modelleriyle harika duracaktır. Gömleğinizin düğmelerini ister açık bırakın isterseniz de sadece birkaçını ilikleyin, her durumda stil sahibi bir görünüme kavuşacaksınız.

Oversize gömlek içine ne giyilir? diye merak edenler için uygun ipuçlarını sizin için derledik. Önce renklerden, sonrasında kumaş cinsinden bahsederek sizi aydınlatmaya çalışacağım.

 

Tişört Üstüne Gömlek Kombinleri

Tişört üstüne gömlek kombinleri basit ama etkili bir stil yaratmanın harika bir yoludur. Gömleğinizin içine giyeceğiniz tişörtü seçerken en başta tarzınıza ve gömleğinizin rengine focus olmanız lazım. En popüler olan renkler beyaz, siyah ve mavi tişörtlerdir. Eğer her şeye uyum sağlasın ve beni çok düşündürmesin diyorsanız bu renkler, çoğu gömlekle mükemmel uyum sağlar ve kombininizi tamamlar. Beyaz tişörtten başlayalım isterim:

 

Erkek Beyaz Tişört Modelleri

Artık söylememize bile gerek yok zannediyorum ama hatırlatmakta yarar var. Çok iddialı olacak ama herhangi bir erkeğin dolabında mutlaka bir adet de olsa erkek beyaz tişört vardır ve var olmalı! Bu sayede sadece oversize değil tüm renklerdeki gömleklerle mükemmel kombinler oluşturabilirsiniz.

Ama konumuz oversize gömlekler olduğu için onlardan örnek vermem gerekirse özellikle oversize siyah gömlek ile harika bir kontrast oluşturacağını söyleyebiliriz.

 

Erkek Mavi Tişört

Diyelim ki sadelikten değil hayatınıza renk katmaktan hoşlanıyorsunuz. Erkek Mavi tşört biraz daha renkli ve canlı bir seçenek arayanlar için idealdir. Çünkü mavi, özellikle beyaz veya açık renkli oversize gömlek modelleriyle iyi bir uyum yakalar. Fazla söze gerek yok. Çünkü mavi ve beyaz uyumu moda dünyasında birçok farklı kreasyona ilham vermiş bir renk kombinasyonu!

 

Oversize Siyah Gömlek

Oversize siyah gömlek de her ortamda bakışları üzerinize çekmenizi sağlar. Eğer kontrast oluşturmak istiyorsanız beyaz veya gri bir tişört tercih edebilirsiniz, Bu kombin özellikle gece davete giderken ve şehirde gezerken oldukça dikkat çekici bir görünüm sunar.

 

Oversize Keten Gömlek

Gelelim kumaş seçiminize: oversize keten gömlek, yaz aylarının favori parçalarındandır. Çünkü keten kumaşın hafif yapısı ve rahatlığı bu gömlekleri tam olarak yaz için etiketlememizi sağlıyor. Hemen dolabınızda bir beyaz veya pastel renklerde bir tişört giyerek çok kısa sürede hem ferah hem de şık bir yaz stili oluşturabilirsiniz.

 

Stil İpuçları

Toparlamamız gerekirse dikkat etmeniz gereken noktalar aslında üç başlıkta toplanıyor.

* Renk Uyumu: Gömlek ve tişört rengi arasında çok uçurum bir renk olursa olmaz diye düşünmeyin. Tabii ki de zıt renklerde dahi uyum önemli fakat bazı kontrast renkler özellikle güncel erkek modasında her zaman iyi bir seçenek olabilir.

* Kumaş Uyumu: Bahsettiğimiz gibi oversize keten gömlek modelleri için pamuklu tişörtler tercih edebilirsiniz.

* Aksesuarlar: Kombininizi uygun aksesuarlarla tamamlamak istiyorsanız şapka, bileklik veya şık bir saat takabilirsiniz.

Oversize gömlek içine ne giyilir? sorusunun cevabı, aslında sizin bireysel stil anlayışınıza, gömleğin kumaşına rengine ve doğru aksesuarlara bağlıdır diyebiliriz.

 

Size en yakışacak modellerin adresi Valiberta ile şıklığı deneyimleye hazırsanız geniş ürün yelpazesini keşfedin!

Etiketler: Oversize Gömlek İçine Ne Giyilir?
Temmuz 18, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR