Bej Rengi Erkek Pantolon Nasıl Kombinlenir?

Bej Rengi Pantolon Erkek

Bazı renkler vardır, her erkek o renklere gardırobunda yer verdiği zaman ister özel bir buluşmaya ister etkinliğe ister romantik bir akşam yemeğine gidecek olduğunda neyle neyi kombinlesem düşüncesi asla bir kâbus olmaz. Bu düşünceye kapıldığında da gardırobunu açtığı zaman endişeleri tamamen yok olur. Uzun lafın kısası bej erkek pantolona gardırobunuzda yer vermeniz oldukça elzem. Çünkü hem resmi hem de günlük kombinlerde rahatlıkla kullanılabilen bej rengi pantolon erkek modasında her zaman a la mode bir parça olmayı başarmıştır. Şimdi bu kapsül parçanın neyle nasıl giyilebileceğine biraz daha yakından bakalım istiyorum:

 

Erkek Bej Pantolon Kombini

Bej pantolon kombini erkek modasında en gözde kombinasyonlar içi n vazgeçilmez bir liman olduğunu söylemiştik. Ancak bu kombinasyonları kafamıza göre yapmamamız gerekiyor elbette. Dikkat etmemiz gereken çok küçük detaylar var. Hepsini paylaşacağız. Öncelikle renk uyumu atlanmaması gereken bir detay. Doğru aksesuarlar ve uygun üst giyim parçaları ile şıklığınıza şıklık katacaksınız.

 

Beyaz Gömlek ile Klasik Şıklık

Bej rengi erkek pantolon ile beyaz gömlek kombini size iş hayatınızda veya resmi bir davette smart casual bir hava verecektir. Gömleğin klasik tarzı bej pantolonun daha soft ve romantik görünümüyle tarz olarak bir nevi zıtlık yaratır ve bu durumda harika bir görünüm elde edersiniz. Küçük bir tüyo: size iltifat edenlere karşılık Alain Delon’ un tarzından ilham aldığınızı rahatlıkla söyleyebilirsiniz. Çünkü filmlerinden de hatırlayacağınız üzere Alain Delon klasik tarzı sıcak iklimle harmanlayan Riviera modasının ikonik bir moda figürü.

 

Lacivert Ceket ile Modern Stil

Lacivert ceket ve bej erkek pantolon kombinasyonu, modern ve şık bir stil yaratır. Özellikle kış aylarında veya mevsim geçişlerinde kombin yaparken üç rengin kombinasyonuna ihtiyaç duyarız. Bu durumda bir önceki başlıkta belirttiğimiz beyaz gömlek üzerine lacivert bir ceket geçirdiğiniz takdirde lacivertin koyu tonu da bej pantolonun açık rengi ile mükemmel bir kontrast oluşturacaktır. Bu kombinle ister iş toplantılarında isterseniz de sosyal etkinliklerde rahatlıkla boy gösterebilirsiniz.

 

Siyah Tişört ile Casual Tarz

İş toplantıları dedik, romantik yemekler dedik… Elbette her an böyle buluşmalara ve resmi davetlere katılmıyoruz. Günlük hayatın rutininde bej rengi erkek pantolon gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Basic bir siyah tişört ile kombinlendiğinde,giy çık tarzında bir casual tarz elde ettiniz demektir. Bej renk nötr bir renk olduğu için siyah renk bej pantolonun nötr rengini dengeleyerek size sade ama bir o kadar da şık bir stil yaratmanıza imkân tanır.

Gri Kazak ile Sonbahar Kombini

Buz gibi havalarda bej gibi açık bir rengi giyemem demeyin! Çünkü yanılırsınız. Kışın kombinlerde sarılacağınız ilk şey gri bir kazak olmalı. Gri kazak ve bej erkek pantolon kombiniyle sonbaharı da kışı da çıkarabilirsiniz. Renk paleti olarak gri kazak, bej ile ile oldukça uyumlu bir ikili. Bu iki rengin flörtü de size bir o kadar sıcak bir görünüm sağlayacak demektir.

 

Desenli Gömlek ile Renkli Dokunuş

Basic modellerden bahsettiğimize göre sıra geldi desenli gömleklere! Kabul ediyoruz, bej pantolon kombini erkek modasında biraz cesur bir seçim olabilir. Gömlekte çiçek desenleri veya geometrik desen tercih ederseniz bej pantolonun sade görünümünü biraz hareketlendirebilirsiniz. Ve bu da hiç fena bir fikir değil. Yaz aylarının rengarenk havasını üzerinizde taşıyacaksınız.

 

Bej Rengi Pantolon Erkek Aksesuarları

Bej rengi pantolon erkek kombinlerinde elbette aksesuarlarla tamamlandığı zaman kendini gösterecektir. Bunları stiliniz için görünmez emekçiler gibi düşünmeyin. Çünkü pantolona geçireceğiniz kahve veya siyah bir kemer veya ayağınızda oldukça şık duracak kahverengi veya siyah renkte bir ayakkabı (tercihen loafer, oxford veya spor) ile hayranlık uyandırıcı stiller yaratabilirsiniz.

Okula, işe etkinliğe giderken ihtiyaç duyduğunuz çantalarda da klasik deri çantaları veya sırt çantalarını tercih edebilirsiniz.

Baştan beri söylediğimiz gibi sevgili okuyucular; Bej erkek pantolon, çok yönlü ve oldukça şık bir parça! Beyaz gömlekten, siyah tişörte, lacivert ceketten, desenli gömleklere varana dek birçok seçenekle yakından anlaşıyor. Bu durumda uzun yıllar da tahtını kimseye kaptırmayacak gibi görünüyor. Her zaman temiz, bakımlı ve şık kalmanız dileklerimizle!

 

Son bir tavsiye; ipuçlarından yola çıkarak yapacağınız tüm kombinlerde Valiberta’nın geniş ürün yelpazesinden rahatlıkla yararlanabilirsiniz, keşfetmek için acele edin!

Etiketler: Bej Rengi Pantolon Erkek
Temmuz 19, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR